+359 878 77 43 84 |  info@victoriahill.bg

Victoria Residences

Проект 7 ООД е водеща строителна компания специализирана в комплексното изграждане на сгради за жилищно и мултифункционално предназначение с завършен цикъл на процеси – проектиране, строителство, довършителни работи до ключ и гаранционно обслужване.

За последните почти 15 години сме въвели в експлоатация над 20 жилищни сгради в гр. Бургас, гр. Поморие и с. Радва, както и 10 комплекса с над 200 къщи със търговско наименование Victoria Residences.

Проект 7 ООД стартира своята дейност през 2007 г. и за периода на съществуването си е обединила опита и знанието на водещите специалисти в бранша.

Водещи принципи на нашата работа са: високо качество, коректност, гаранции, отлично обслужване и дългосрочно партньорство.

Гаранционно обслужване, поддръжка на сградния фонд и прилежащата територия

Особено внимание се отделя за поддръжката и оптималното функциониране на инфраструктурата на комплексите: общи части и зелени територии, басейни и спортна инфраструктура на места.

За нашите клиенти предлагаме целогодишна поддръжка на инфраструктурата и зелените площи, както и препоръки и консултация за интериорните проекти.

Проект 7 ООД е член на Камарата на строителите в България.

Водени от принципа на доволният клиент и дългосрочното партньорство, фирма Проект 7 ООД ще превърне вашият  проект в сбъдната мечта по един блестящ начин!

Безплатен оглед и консултация

Направете запитване за цени или организирайте оглед на място с наш консултант напълно БЕЗПЛАТНО, без комисиона!

Свържете се с нас