+359 878 77 43 84 |  info@victoriahill.bg

Комплекс Victoria Paradise

Victoria Paradise е най-новият проект от комплекси Victoria Residences, разположен в непосредствена близост до Victoria Avenue и Victoria Summerset. Проектиран е в типичния средиземноморски стил и е разположен сред чудни лозови масиви, характерни за известния с винарството си регион Поморие. Разположението е съобразено с необхватната морска панорама, разкриваща се на изток от комплекса.

Victoria Paradise включва 42 луксозни къщи със собствен двор и парко места. В процеса на строителството са възможни индивидуални интериорни решения. Къщите са проектирани и ще бъдат изградени в съответствие с изискванията на съвременното строителство – с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е предвиден отделен паркинг. Зелените площи са проектирани с богата и красива растителност, подходяща за климата на региона.

Къщите във Victoria Paradise ще се издават в завършен вид до ключ, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Всеки инфраструктурен проект на Victoria Residences предвижда изграждането на улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, пречиствателна станция и канализация. За поддръжката на зелените площи ще се изгради съвременна и функционална поливна система. Victoria Paradise не отстъпва в това отношение и следва всички необходими норми на архитектурата и строителството. Строителството на комплекса ще бъде завършено до края на 2025 година.

План на комплекс Victoria Paradise

Безплатен оглед и консултация

Направете запитване за цени или организирайте оглед на място с наш консултант напълно БЕЗПЛАТНО, без комисиона!

Свържете се с нас