VICTORIA LAKES

Victoria Lakes e луксозно селище от затворен тип, състоящо се от 33 индивидуално проектирани къщи и таунхауси, всяка от които разполага със свой собствен двор и паркомясто. Комплексът е проектиран в типичен средиземноморски стил и е разположен сред прекрасни лозови масиви – типични за района на Поморие, известен с производството на вино. Проектът се вписва хармонично в заобикалящата среда и красивата морска панорама, разкриваща се на изток.

Комплексът е част от Victoria Residences – The Luxury Sea View Villas, разположен на по-малко от 1 километър от пясъчните плажове на Черно море, само на 4 километра от международното летище и на 10 километра от центъра на Бургас.

ПРЕДИМСТВА НА КОМПЛЕКСА

ТИПОВЕ ИМОТИ

Предлагаме разнообразие от планировки на къщи с 2, 3 и 4 спални. Най-малката е 126 кв.м. с 2 спални, а най-голямата луксозна вила е 284 кв.м. с 4 спални.

Луксозните и просторни къщи от тип А са с обща площ от 275.18 – 284.10 кв.м. и двор от 423 – 530 кв.м са проектирани за удовлетворяване потребностите дори и на най-взискателните наши клиенти. Просторният хол разгръща топлата си прегръдка за вас и вашите гости. Прекрасната веранда и беседка ще превърнат летните ви вечери в незабравимо изживяване. Френските прозорци ще ви подарят удивителна гледка къъм територията на комплекса и ще открият красотата на Поморийския залив. На втория етаж имате възможност да избирате между втори хол (детски кът) или вариант с голяма тераса и водно огледало. Вашият двор ще бъде облагороден със засята трева, ароматни рози и декоративни храсти. Изградена е поливна система. Всички къщи се издават напълно в готов вид – до ключ.

В случай, че закупите къща по време на строителство – ще бъдат съобразени всички Ваши изисквания.

Къщи за продажба от тип А:

А4 – 4 спални – площ 275 кв.м. – двор 458 кв.м.

  • І-ят етаж  се състои от обширна дневна, обединена с трапезария и кухненски бокс, всички с гледка към верандата и декоративното езеро, спалня, баня с WC, голям коридор, мазе- 61м2.
  • ІІ-ят етаж се състои от 3 спални, едната спалня със собствена баня с WC, мокро помещение, отделна баня с WC, коридор, отделно външно стълбище и веранда с водно огледало.

Просторните и комфортни къщи от тип B са с обща площ от 157.15 – 178.97 кв.м. и двор от 322 – 408 кв.м и са отличен вариант както за лятна почивка, така и за целогодишно пребиване. Къщите се предлагат в няколко варианта – с 3 или 4 спални. Уютният хол е с изход към терасата и красивите изгледи към безкрая на морето. Френските прозорци, просторните спални, гардеробни и складови помещения са всичко това, което ще осигури максималния лукс и удобство по време на Вашето живеене. Вашият двор ще бъде облагороден – засята трева, ароматни рози, декоративни храсти. Изградена е поливна система. Всички къщи се издават напълно в готов вид – до ключ. Изградена е поливна система. Всички къщи се издават напълно в готов вид – до ключ.

В случай, че закупите къща по време на строителство – ще бъдат съобразени всички Ваши изисквания.

Къщи за продажба от тип В:

В3 – 4 спални – 294.11 кв.м. – двор 337 кв.м.

  • І-ят етаж се състои от обширна дневна, обединена с трапезария и удобна кухня, 1 спалня със самостоятелна баня с WC, коридор и общ санитарен възел.
  • ІІ-ят етаж се състои от 3 спални, едната със собствена баня с WC, отделно баня с WC, две тераси.

В5 и В6 – 3 спални В5 – 168 кв.м. – двор 408 кв.м. В6 – 179 кв.м. – двор 338 кв.м.

  • І-ят етаж се състои от обширна дневна, обединена с трапезария и функционален кухненски бокс, коридор, WC и мокро помещение.
  • ІІ-ят етаж се състои от 3 спални, едната със собствена баня с WC, отделно баня с WC и мокро помещение, коридор и тераса.

НАЛИЧНИ ИМОТИ

Вила № Тип Площ – Застроена Земя Паркинг Допълнтелно Статус
A4 4 спални 275.18 кв.м. 458 кв.м. 2 Басейн и мазе 61 кв.м.
B6 3 спални 179.72 кв.м. 338 кв.м. 2 Мазе 70 кв.м.

Направете запитване за цени или организирайте оглед на място с наш консултант напълно БЕЗПЛАТНО, без комисиона!

Телефон за връзка: +359 899 196 468  или оставете Вашето запитване тук.

ГАЛЕРИЯ

КЪДЕ СЕ НАМИРА КОМПЛЕКСЪТ?

Близкият град Поморие е известен с богатата си културна и фестивална програма, развлечения, гостоприемство и винопроизводство, датиращо повече от 2000 години. Този древен римски град от първи век преди Христа е известен със соленото си езерото, от което се добива лиманна лечебна кал, съвременните спа центрове и много развлечения.

  • 900 метра от морския бряг
  • 10 км от центъра на Бургас
  • 4 км от международното летище в Бургас
  • 5 минути от големите пясъчни плажове, ресторантите, баровете, търговските и обществените сгради

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРИ ПОКУПКА

Свалете нашия наръчник с важна информация при покупка

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ?

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение