Victoria Lakes North е най-новият проект на Victoria Residences.

Красиви и стилни къщи, разположени на перфектно проектирана площ, заобиколени от прекрасна и чиста природа.

От вашата тераса ще се насладите на невероятните гледки към Черно море и хълмовете с лозя. Тишина и спокойствие, романтични алеи, беседка до езерото и приятно ухание на българска роза, всичко това ще намерите във Victoria Lakes North.

Victoria Lakes North е частен комплекс, състоящ се от 30 вили и къщи, всяка от които разполага със свой собствен двор и парко място. На територията ще бъдат разположени 24 самостоятелни вили с различно разположение 2, 3 и 4-стайни и 6 къщи с по 2 спални. Размерът на сградите варира от 107 кв.м. до 178 кв.м.

Използваме най-добрите материали и технологии за изграждането на нашите къщи от водещи световни производители. Всички обекти се продават напълно завършени с най-качествени материали, подови настилки и плочки. Баните ще бъдат изцяло оборудвани. Докато къщите са в строеж, ще имате възможността да избирате между различни довършителни материали за подови настилки, плочки, фаянс и уреди за банята. Всеки обект разполага със свой собствен двор, който ще бъде завършен с много зеленина – спретната морава, рози и красива беседка.

Victoria Lakes North ще бъде напълно завършен до края на август 2018 година.Виктория Резиденс

Луксозният жилищен вилен комплекс Виктория Резиденс е разположен в една от най-красивите зони на българското южно Черноморско крайбрежие – в непосредствена близост до древният град Поморие. Перфектно проектирана територия и отлична инфраструктура, комбинирана с отлично местоположение (комплексът се намира само на 1 километър от брега и на 10 километра от центъра на град Бургас), което го прави перфектен избор – както за втори дом, така и за постоянно местожителство.

Във Виктория Резиденсис вече разполагаме с:
– 4 плувни басейна
– 2 спортни игрища (игрище с тревна настилка за футбол и тенис / баскетболно игрище)
– Изискан ресторант за морска храна
– Фитнес
– Детска площадка