Купуването на второ жилище на морето се оказва добра алтернатива на спестовните влогове. Ваканционните имоти дават възможност за пасивни приходи при нисък риск, както и за печалби от продажба.

През последните години интересът към инвестиционните имоти в България се увеличава и това се дължи на все по-гъвкавите условия за ипотечно кредитиране от банковите институции, давайки на купувачите на имоти пасивен доход и добър пазарен потенциал. Тъй като тези пазарни условия продължават да растат, същото важи и за местната икономика.

С какво Поморие привлича все повече инвеститори?

За разлика от класическите черноморски курорти, Поморие предлага едно богатство и това са калните бани и луга. Природните дадености на курорта и мекият климат позволяват по-дълъг период на успешно отдаване под наем. Българските и чуждите туристи избират Поморие предимно заради спокойствието и забележителностите на града. Голяма част от почиващите са семейства с деца, които търсят приятно и безопасно място за лятната си ваканция. Интерес има и от хората в по-напреднала възраст, които съчетават почивката на морето със СПА процедури.

          Ще ви разкажем за процеса на отдаване под наем на вилите в нашите комплекси.

ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС VICTORIA HILL SOTUH ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС VICTORIA HILL SOTUHЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС Това, което отличава нашите комплекси, е че са създадени на място, което се характеризира с чист въздух, удобна локация и качествено строителство. Стратегически разположени на 900м от морето, вилите са защитени от агресивните природни условия, за разлика от имотите, които се намират в непосредствена близост до морето, които често страдат от ерозия, влага и мухъл и в дългосрочен план, това би се оказало голям проблем. В същото време безкрайният морски хоризонт е безценна гледка, която повишава стойността на имота.    

Какво получавате от нас, избирайки вила за инвестиционни цели?

Висококачествено строителство – Основната цел в развитието ни е предлагането на висококачествен луксозен продукт за клиента. В тази връзка, всички материали които влагаме в градежа на нашите обекти са сертифицирани и с гарантиран произход. Контролът върху процесите на изграждане се осъществява от професионалисти, доказали опита си в сферата на строителството и архитектурата, това е и причината да предлагаме луксозни вили за продажба от най-добър ранг. Отлична локация:
 • Само на 1 км от плажа, красиви пейзажи и панорамни гледки
 • 4км от най-посещаваното и обновено българско летище – летище Бургас
 • 15 км от центъра на град Бургас (10 минути с кола)
Отлични възможности за забавления, социален и културен живот Аквапаркове, концерти и фестивали, културни и винени обиколки, барове, клубове и дискотеки, казина се намират в близост до комплексите Поддръжка на имота Особено внимание се отделя на поддръжката и подобряването на функционирането на инфраструктурата на комплекса – общите и зелените площи, басейните и спортните площадки. Нашата фирма осигурява целогодишна поддръжка на съоръженията, инфраструктурата и зелените площи в общата територия на комплекса Victoria Residences. Това включва:
 1. Управление на 5 затворени комплекса с повече от 100 сгради
 2. Поддръжка на инфраструктурата и общите части на площ от повече от 60 000 квадратни метра, включително пътища, канализация, ел. инсталации, басейни, детски площадки и зелени площи.
Управление на имота при отдаване под наем:
 • Почистване
 • Градинарски и ландшафтни услуги
 • Ремонтни дейности
 • Управление на резервации и настаняване
 

Как получавате ГАРАНТИРАНА ДОХОДНОСТ и какво означава?

Вземането на решение за покупка на имот с цел инвестиция е дълъг и добре обмислен процес. Ние разбираме това и сме се погрижили да опростим целия процес при сключване на сделка и закупуване на вила при нас. На първо място е важно да знаете, че вие купувате вилата директно от Инвеститора – т.е. от  нас и не е необходимо да плащате комисиона, взимате имота с 0% оскъпяване! Възползвайте се и от нашата специална оферта и получете 6%  гарантиран доход от отдаване на имота под наем за първите 3 години. Тази опция Ви позволява да получите голяма доходност от имота си, както и да използвате вилата си в предварително зададен период . Приходите от текущия сезон се изплащат всяка година в края на октомври, след подробен отчет. * Задължително условие за отдаване с 6% гарантирана доходност: цялостно обзавеждане, с всички кухненски уреди и принадлежности, спално бельо, хавлиени кърпи. Индивидуален басейн в двора. Обзавеждането на вилата може да се осъществи както по индивидуален избор, така и по предложения проект от нашите специалисти! Ще поличите пълно съдействие и висококачествено обслужване от нашия екип от консултанти, с които заедно ще превърнете Вашият нов дом в идеалното място за почивка и релакс.  

СХЕМИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Стандартен план на плащане за готови къщи:
 • Капаро (Депозит) – 2000 € в деня на приемане на офертата
 • Подписване на предварителен договор за покупко-продажба – 10 дни от датата на приемане на офертата
 • 30% – 30 дни от датата на подписване на предварителния договор за покупко-продажба
 • Остатъкът от сумата се заплаща на 3-4 вноски в рамките на следващите 6 – 12 месеца, съгласно сключения договор за покупко-продажба
 • Прехвърляне правото на собственост се извършва при заплащане на 100% от дължимите суми.
План на плащане за къщи в строеж:
 • Капаро (Депозит) – 2000 € в деня на приемане на офертата
 • Подписване на предварителен договор за покупка – 10 дни от деня на приемане на офертата
 • 10% – 30 дни от подписването на предварителния договор за покупко-продажба
 • Остатъкът – индивидуални планове за плащане в рамките на следващите 12 – 18 месеца.
 • Прехвърляне правото на собственост се извършва при заплащане на 100% от дължимите суми.