Victoria Hill South се радва на първите вече построени вили!

На строителната площадка на най-новия комплекс на луксозно вилно селище Victoria Residences  – Victoria Hill South, кипи усилена работа и усилията ни са насочени към изграждането на къщи със строителни материали от най-висок клас.

Припомняме ви, че Victoria Hill South е вилно селище състоящо се от 20 еднофамилни вили в модерен и съвременен стил. Цялата концепция е насочена към създаване на среда, която предразполага всички ползватели и посетители да се чувстват сигурно, уютно и комфортно.

Всяка къща разполага със собствен озеленен двор и паркомясто, което осигурява индивидуалност на имота, самостоятелна визия и хармония с природата.

Къщите във Victoria Hill South са три типа – с 3, 4 и 5 спални в елегантен и модерен стил.

Семплите архитектурни форми съчетани със съвременни фасадни материали изграждат хармоничната визия на сградите. Като довършителни материи се редуват фасадна силикон – акрилатна мазилка и камък травертин, които изграждат най-ярко характерния облик на къщите.

Не на последно място комплексът предлага професионално управление и поддръжка, включваща услуги по озеленяване, почистване, контрол на достъпа, видеонаблюдение и др., осигурявайки по този начин една добра и сигурна среда за живот.

Всички вили се продават „до ключ“ или на тапа, като по-голяма част от къщите са вече продадени.

Свържете се с нас за цени, планировки и оглед: +359 899 19 64 68

Разгледайте комплекста тук