Вашата мечта да имате собствен дом на морето е по-близо от всякога!

 

Възползвайте се САМО СЕГА от преференциалните условия за разсрочено плащане и гарантирана възвращаемост на инвестицията Ви!

От сега  до 31.10.2018г. купете къща в промоция в най-новия ни комплекс Victoria Hill South и спестeте над 20 000€

Изключително сме развълнувани да ви информираме, че съвсем скоро очакваме първата копка на най-новото бижу на Victoria Residences. Последното допълнение към луксозния ни комплекс е не просто част от общото, а най-високото ниво на строителство, професионализъм и съвършенство. В очакване сме да изградим вилен комплекс, който е без аналог в Бургаска област! Завладени сме от модернистичната концепция, съчетана с изискаността на дизайна, следван от креативността и идеята за спокоен начин на живот.

20 самостоятелни еднофамилни къщи, впечатляващи с неповторим дизайн и идентичност, всичките завършени до ключ с най-високо ниво материали и по желание на всеки от клиентите ни. Предлагаме разнообразие от планировки и интериорни решения, които ще удовлетворят и най – високите изисквания на взискателните ни клиенти. Просторни холове, с открито пространство за кухни и трапезарии, уютни камини и панорамни френски прозорци – ще се насладите на прекрасните гледки към Бургаския залив по възможно най-добрият начин.

Вижте всички къщи в продажба от комплекса тук: →  https://victoriahill.bg/bg/victoria-hill-south/

Когато става въпрос за висококачествен начин на живот, ние сме безкомпромисни в решенията си да ви предоставим един микро район, в който имате възможността да изградите малък рай според собствените си представи. Място, в което да се чувствате защитени, усамотени и в баланс с природата. Казваме баланс, защото в днешно време натовареният ритъм ни вкарва във въртележката с бързи обороти, от която е трудно човек да излезе.

Качеството, луксът и високият стандарт на живот, който предлагаме са в основата на нашия бизнес и ще Ви впечатлят още в самото влизане на комплекса. Спокойствието на това място ще ви обгърне в нежната си прегръдка и ще ви прикани да живеете заедно в хармония. Разхождайки се из комплексите ще откриете богато озеленени дворове, грижовно оформени храсти и рози.

За да направим луксът достъпен, и да дадем шанс на всички да се докоснат до нашето вълшебно място, пускаме 3 вили в промоция. САМО СЕГА можете да закупите една от посочените къщи по-долу с НАМАЛЕНА цена! Избрали сме по една къща от всеки тип, с 3 и 4 спални.

Виж повече
Виж повече
Виж повече

Вижте планировки на къщите тук: →  https://victoriahill.bg/bg/victoria-hill-south/

Поискайте оферта и организирайте оглед, напълно БЕЗПЛАТНО с наш консултант ! Намираме се само на 10мин. от Бургас – между Поморие и Сарафово.

Ние предлагаме още:

✓ Транспорт и ресторант

✓ Възможност за отдаване под наем с добра възвращаемост

✓ Безопасност и сигурност

✓ Поддръжка на собствеността, дори и във Ваше отсъствие

За повече информация, попълнете формата по-долу:

Вашето Име (задължително)

Вашият Имейл (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Съобщение