РЕСТОРАНТ „ELEMENTS“

Храната е в основата на щастлив и пълноценен живот, а правилно съчетана с елегантна обстановка, стил и разнообразие, тя се превръща и в удоволствие. Във всичко това ще се убедите сами, посещавайки новооткрития ресторант на Victoria Residences  – Elements.

Ресторантът разполага с около 100 места и е подходящ за организиране и празнуване на детски партита, рождени дни, юбилеи и други събития, за жителите на комплекса. А в горещите летни дни, прохлада ще намерите отпускайки се в лятната градина, която е в непосредствена близост до басейна.

Ресторантът се намира на стратгическо място, с лесен достъп от входа на вилно селище Victoria Residences и е разположен в комплекс Victoria Royal Garden. Попаднете ли тук, магнетични цветове ще завладеят съзнанието ви, а красивата гледка към басейна и комплекса ще ви накарат да се чувствате сякаш сте в приказен рай.

Заедно с вкусната храна и отлично обслужване, гостите ни могат да се насладят на изискания лукс на ресторанта, както и на невероятната панорамна гледка към морето на откритата тераса.