ПРЕДИМСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ ТУК

Комплексите от затворен тип под марката Victoria Residences се намират в красива и слънчева  България. Всички те са изградени в един от най-красивите райони на Българското Черноморско крайбрежие, на десет километра от областния център град Бургас и на 5 км от град Поморие, известен с винарството си район.

Разположени сред чудни лозови масиви, от комплексите се открива широка морска панорама. На двадесет километра са най-големият български курорт – Слънчев бряг и град Несебър – архитектурен и археологически резерват, фигуриращ  в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство. В тази връзка, мястото се характеризира с богата и интересна история. Съвсем наскоро, близо до Victoria Rezidences, на брега на морето археолозите откриха руините на древен римски град.

Климатът в района е доказано здравословен. Характеризира се с мека и топла зима, продължително и топло лято. Районът е на едно от първите места по брой на слънчевите дни през годината в Европа. От тук минава Виа понтика – пътят на прелетните птици, мигриращи ежегодно от Европа към Африка и обратно. Ятата им, изпълващи небето по време на прелета, представляват изключително атрактивна гледка.

Близостта на комплексите до областния център Бургас ги прави удобно място за живеене. Както на хората, имащи чести ангажименти в големия град, така и на търсещите място за почивка. Едновременно с това те предлагат спокойствие и тишина, сигурност и комфорт – условия за живот, за които мечтае всеки. Бургас вече две години носи титлата „Най-добрият град за живеене“ в България. Бургас се развива като модерен, съвременен и изкючително успешен град. Изгражда се мрежа от велоалеи свързваща града със Сарафово, Поморие, Несебър и Слънчев бряг.

И седемте селища са с великолепна панорама към Бургаския и Поморийския залив. Всяка от къщите е самостоятелна и е заобиколена от собствена градина и зона за релакс. Сградите са различни по големина и разпределение. Парковата площ целогодишно се поддържа. В нея в хармония растат множество различни дървета, храсти и цветя. Откритите басейни, дават чудесна възможност за прекарване на времето в горещите летни дни и ясните вечери под звездното небе. Градинските беседки са приятно място за срещи, а парковите площи предполагат ободряваща разходка. Детските кътове са пространство за игри и забавления на малчуганите. За спорт и тонус са създадени прекрасни условия за футбол, тенис, баскетбол и волейбол, както и разходки с велосипед и пеша.

Строителството е в съответствие с европейските стандарти за контрол на качеството. Къщите се оферират в завършен вид – с изцяло изградени жилищни и санитарни помещения, тераси, градински площи,  гаражни помещения или парко места. Някои от проектите позволяват в дворните места да се изградят съоръжения по желание на клиента, съобразени с общата визия на комплекса. Сигурността в комплексите е гарантирана чрез внедрените системи за контрол на достъпа. За удобство на клиентите се осигурява нужната информация, консултация и съдействие за получаване на виза, регистриране на юридическо лице за покупка и всичко касаещо инвестицията им в България.