Лятото е безспорно най-доброто време да се отдадете на релакс, заслужена почивка и отдих. А какво ще кажете този малък рай от удобства и красота да е именно собствения Ви двор, да се потопите в нежна и комфортна прегръдка на красивите градински мебели, заобиколени от красивия безкрай на морето, а уханието на рози да пристига с лек морски бриз. Размечтахте се, нали?

В луксозно вилно селище Victoria Residences, основна цел е да предоставим висококачествено индивидуално място за живеене с великолепна среда, начин на живот и добра инфраструктура, разположени в екологически чист район, на 10 минути от всички удобства на големия град.

Запознайте се с Victoria Hill South

Контекстът следва креативността  –  да уедини човека и природата. Зеленият пояс, маркиращ територията на Victoria Residences, е и органичен заглушител на нежелани шумове, и плавен преход към безупречно поддържана растителна среда: внимателно обогатена със селектирани видове. Тук името „затворен“ комплекс не носи буквалното си значение. Напротив, той отваря поглед към безкрайността на морската шир и отвежда духа и тялото към спокойствие и наслада от живота.

Използвана е еднообразна и изчистена палитра на фасадите, за да подхожда на заобикалящата зеленина и синева. Това са естествените нюанси – камък и слънце. Взискателността към естетиката, реализирана с най-качествените материали и по най-прецизните технологии, е спазена както за жилищните, така и за всички общи части на комплекса. С особена грижа и поглед към всеки един детайл е създаден комплексът Victoria Hill South.

В комплексът ще намерите 20 самостоятелни еднофамилни къщи, впечатляващи с неповторим дизайн и идентичност, всичките завършени до ключ с най-високо ниво материали и по желание на всеки от клиентите ни. Предлагаме разнообразие от планировки и интериорни решения, които ще удовлетворят и най – високите изисквания на взискателните ни клиенти. Просторни холове, с открито пространство за кухни и трапезарии, уютни камини и панорамни френски прозорци – насладете се на прекрасните гледки към Бургаския залив по възможно най-добрият начин.

 

 

За Victoria Residences накратко:

Всички имоти с марката Victoria Residences, са изградени в подчертан стилов индивидуализъм и разпознаваемост.

Основната цел в развитието ни е предлагането на висококачествен луксозен продукт за клиента. В тази връзка, всички материали които влагаме в градежа на нашите обекти са сертифицирани и с гарантиран произход. Контролът върху процесите на изграждане се осъществява от професионалисти, доказали опита си в сферата на строителството и архитектурата, това е и причината да предлагаме луксозни вили за продажба от най-добър ранг.

 

Ние предлагаме още:

✓ Транспорт и ресторант

✓ Възможност за отдаване под наем с добра възвращаемост

✓ Безопасност и сигурност

✓ Поддръжка на собствеността, дори и във Ваше отсъствие

 

ВАШАТА МЕЧТА ВИ ОЧАКВА

НА ЕДНО ОБАЖДАНЕ РАЗСТОЯНИЕ

 

 

 

За повече информация, попълнете формата по-долу:

Вашето Име (задължително)

Вашият Имейл (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Съобщение