КОНЦЕПЦИЯ
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
РАЙОН
Инфраструктура
СТРОИТЕЛСТВО
КОНЦЕПЦИЯ

Victoria Residences – това са шест луксозни комплекса от затворен тип, състоящи се от 135 индивидуално проектирани вили и таунхауси, идеално място за втори дом или лятна почивка, всека със собствен двор и парко места, близо до Бургас – южната морска столица на България.

Нашата основна цел е да предоставим висококачествено индивидуално място за живеене с великолепна среда, начин на живот и добра инфраструктура, разположени в екологически чист район, на 10 минути от всички удобства на големия град.

Комплексът е разположен сред красиви лозови хълмове – известени с великолепния сорт Мерло, в живописната и колоритна местност, които идеално се съчетават с морската панорама, разкриваща се на изток.

Изключително място за Вашата лятна семейна почивка, идеално място за втори дом, с прекрасен лайфстайл и много възможности!

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Бургас – модерната столица на българското южното Черноморие

Бургас няколко години подред е избиран  за най-добър град за живеене в България. Той се развива като модерен, съвременен и изключително успешен град. В града има много зелени алеи и паркове, в които може да покарате колелета взети под наем, удобни транспортни линии свързващи града с близките морски курорти.

Наскоро бе обновено международно летище (само на 4 км от комплекса Victoria Lakes), което може да приеме до 4 милиона туристи годишно. Бургас е модерната столица на българското южно Черноморие,  предоставяща разнообразие от висококачествени услуги и атракции на своите жители и гости.

Земя на седем цивилизации

Съседният град Поморие, известен с винопроизводството и лечебната кал, чиято история датира повече от 2000 години, и Несебър, архитектурен и археологически резерват, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, основан преди 2600 години, се отнасят към българските градове с богата история и култура.

Victoria Residences е расположен:

 • само на 900 метра от морския бряг
 • 4 км от международното летище в Бургас
 • 5 минути от големите пясъчни плажове, ресторантите, баровете, търговските и обществените сгради
 • 10 км от центъра на Бургас
РАЙОН ПОМОРИЕ

Поморие е морски курорт в югоизточна България, разположен на тесен скалист полуостров в Бургаския залив на южното Черноморие.

Разположен е в област Бургас, на 20 км от Бургас и на 18 км от курорта Слънчев бряг. В непосредствена близост се намира Поморийското езеро, представляващо свръх солена лагуна, което е най-северното от Бургаските езера. Градът е административен център на едноименната община Поморие.

pomorie-lake
Циганското лято по крайбрежието
pomorie wines
pomorie wines

Поморие е древен град и важна туристическа дестинация.

Поморие е основан от древните гърци под името Анхиалос, от древногръцката дума „anchi“ („близък до“) и „als-“ („сол“ или поетичната и необичайна дума за „море“).

На латински език го наричали Анхиалус. Българите нарекли града Тутум, макар че по-често го наричали Анхиало, от  гръцкото име. По време на османското владичество градът се наричал Ахеолу. През 1934 г. градът е преименуван на Поморие, от българското „по-“ (в значение „до“) и „море“ („море“), което съответства на една двете етимологии на оригиналното гръцко име.

Околна среда и удобства

Насладете се на прекрасните гледки към Черно море и лозовите масиви от вашата тераса. Тишина и спокойствие, романтични алеи, беседка край езерото и приятен аромат на българска роза, всичко това ще намерите във Victoria Residences.

Victoria Residences разполага с:

 • 5 комплекса от затворен тип
 • 105 завършени къщи на територия от 50 000 кв.м.
 • 30 нови вили и таунхауси в строеж
 • 4 плувни басейна
 • 2 спортни игрища
 • Ресторант
 • Фитнес
 • Детска площадка
 • Собствен редовен транспорт
 • Всички съоръжения функционират 365 дни в година

Плановете на Victoria Residences за следващите 4-5 години включват:

 • 4 нови комплекса
 • 130 къщи, разположени на територия от 50 000 кв.м.
 • Закрит плувен басейн
 • Лятно училище и детска градина
 • Медицински и спа център

Внимание към всеки детайл

Високото ниво на организация на процеса на строителството и качественият контрол ни дават възможност да обръщаме внимание на най-малкия детайл.

Когато строим нашите сгради, ние използваме най-новите технологии, висококачествени конструкции и най-добрите материали, сертифицирани и с гаранция за произход. Строителният процес се контролира от екип от специалист, с многогодишен опит в областта на строителството и архитектурата.

Технически характеристики:

Конструкция – изработена от стоманобетонен монолит

Зидария – външни стени: 25см, вътрешни стени: 12см

Winerberger – Phorotherm (Австрия)

Фасада – 10 см изолация, силиконово покритие

Weber (Франция) и Baumit (Германия)

Дограма – PVC – стъклопакет с 5,6 или 7 камери, индекс K за UV и топлопроводимо стъкло със специално покритие.

Покрив – топло- и хидроизолация

Естествени керамични плочки

Територия и озеленяване

Асфалтирани алеи и плочки около

4 общи басейна и  детските зони,  шезлонги,

беседки с дивани

Озеленяване, дървета, рози, храсти и различни насаждения.

Автоматични врати с дистанционно управление.

2 спортни площадки – за футбол и тенис / баскетбол

Детска площадка

Вътрешно изпълнение

Вътрешни врати – дървени, монтирани и фиксирани

Входна врата – метална

Покритие – вътрешно машинно гипсово покритие

Мазилка – циментова мазилка

Подови настилки – висококачествен ламинат в стаите;

Плочки – в коридора, кухнята и баните

Стени – латексова боя

Бани – напълно оборудвани със санитарни и плочки

Функционалност, качество и комфорт за нашите клиенти

Концепцията, която следваме при създаването на комплексите от семеен тип, е подчинена на идеята за комфорта, функционалността, хармонията на стила и възможностите за индивидуални интериорни и екстериорни решения на клиента, синхронизирани с общите архитектурни концепции.

След продажбено обслужване, поддръжка на сградите и прилежащата територия.

Особено внимание се обръща на поддържането и подобряването на функционирането на инфраструктурата на комплекса – общите и зелени площи, басейни и спортни площадки.

Ние предлагаме на нашите клиенти целогодишна поддръжка на инфраструктурата и зелени площи, както и консултации и услуги в интериорния дизайн.

Централни инсталации

Виктория Резиденции е инсталирала всички централни инсталации за вода, ток, канализация и високоскоростен оптичен интернет

НАГОРЕ