ЗА НАС

Проект 7 ООД  е  водеща строителна компания специализирана в комплексното изграждане на сгради за жилищно и мултифункционално предназначение с завършен цикъл на процеси – проектиране, строителство, довършителни работи до ключ и гаранционно обслужване.

За последните почти 10 години сме въвели в експлоатация над 20 жилищни сгради в гр.Бургас, гр.Поморие, и с.Радва както и 5 комплекса с над 100 къщи със търговско наименование Victoria Residences.

Проект 7 ООД  стартира своята дейност през 2007 г., и за периода на съществуването си е обединила опита и знанието на водещите специалисти в бранша.

Водещи принципи на нашата работа са: високо качество, коректност, гаранции, отлично обслужване и дългосрочно партньорство.

Нашите достижения:

 

За периода на своята дейност строителна фирма Проект 7 ООД  e изпълнила като инвеститор и главен изпълнител обекти с обща РЗП над 30 000 м2

  • повече от 20 жилищни сгради с над 600 апартамента
  • 5 комплекса с над 100 къщи
  • прилежаща територия и инфраструктура от над 60 000 кв.м., включваща пътища, канализация, електро и ВиК инсталация, басейни, спортни площадки и зелени територия

Гаранционно обслужване, поддръжка на сградния фонд и прилежащата територия

Особено внимание се отделя за поддръжката и оптималното функциониране на инфраструктурата на комплексите: общи части и зелени територии, басейни и спортна инфраструктура на места.

За нашите клиенти предлагаме целогодишна поддръжка на инфраструктурата и зелените площи, както и препоръки и консултация за интериорните проекти.

Проект 7 ООД е член на Камарата на строителите в България

Водени от принципа на доволният клиент и дългосрочното партньорство, фирма Проект 7 ООД  ще превърне вашият в инвестиционен проект в сбъдната мечта по един блестящ начин!