ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Настоящата политика дава информация по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта, собственост на „ПРОЕКТ 7“ ООД. Ако сте или станете потребител на нашия уеб сайт, можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели, свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. В никакъв случай Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, различни от тези, за които сте ги предоставили. Във връзка с промените, които настъпиха на 25 май 2018 искаме да Ви информираме, че от Victoria Residences сме ангажирани със защитата на Вашите лични данни. Има някои правни промени, свързани с тях, които са в сила от 25-ти май 2018. Това означава, че ще имате по-голям контрол върху това какви маркетингови съобщения да получавате от нас. Вие сте попаднали в нашия списък, защото сте се за записали в контактните ни форми от сайта или сте предоставили Вашите имейли и лични данни, което е от полза за нашето досегашно съвместно сътрудничество. Ето и подробна информация, каква база данни събираме и защо:   Информация, която събираме  Събираме различни видове информация във връзка с услугите, които предлагаме, включително:
  • информация, която ни предоставяте директно;
  • информация, която събираме за използването от Ваша страна на нашите услуги; и
  • информация, която получаваме от източници – трети лица.
  Може също да поискаме отделно Вашето съгласие за събиране на информация или отделно да Ви уведомим за начина, по който събираме Ваши лични данни, ако той не е описан в настоящите Правила за поверителност, съобразно необходимото за определени допълнителни услуги.   Използване и споделяне на информацията  Ние използваме информацията, която събираме:
  • за да предоставяме заявените от Вас услуги и информация;
  • за да разберем по какъв начин използвате услугите, което ще ни позволи да подобрим работата Ви с тях;
  • за да разберем по-добре клиентите си, за да можем да им предложим най-подходящите оферти, услуги и начин на работа;
  • да предоставяме персонализирано съдържание и реклами с отделното Ви съгласие, където е необходимо.
  Както знаете, ние се стремим да изрпащаме само стойностно съдържание, което да помогне на Вас и бизнеса Ви, който развивате. В бъдеще, ако сте в нашия списък, ще получавате от нас актуални ценови листи, информация и актуализация за наличностите на къщите, актуални оферти за вилите под наем, снимков материал и уведомления за нови комплекси и друга допълнителна информация, която Вие заявите. Вие като потребители имате право да възразите срещу обработването на личните ви данни за целите на директния маркетинг, като изпратите писмено съобщение за отказ до „Проект 7” ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.