Реализацията на най-новия и иновативен комплекс от семейството на Victoria Residences вече започна.

С много положителни емоции и добро настроение дадохме старта на строежа на Victoria Hill South,. Проектът включва 20 еднофамилни вили, разположени върху площ от 8500кв.м, които вече са в продажба.

Комплекс Victoria Hill South  осъществява елегантен преход от динамичната среда на града към уединение край лозовите хълмове, заобиколени от безкрайните гледки на Поморийския и Бургаския залив. Проектиран да отговаря на всички нужди, очаквания и най-високи стандарти за висококачествени еднофамилни жилища, комплексът е подходящ както за хората, които желаят да живеят целогодишно така и за тези, които искат просто да прекарат част от времето си на едно по-добро място. Цялата концепция е насочена към създаване на среда, която предразполага всички ползватели и посетители да се чувстват сигурно, уютно и комфортно.
  Проектът напълно отговаря на съвременните тенденции в проектирането на затворени комплекси, а именно: намалена гъстотата на застрояване, ниска етажност на сградите, богатото озеленяване, улична и пешеходно-алейната мрежа, в съчетание с луксозно и качествено изпълнение. Всичко това допринася за оформянето на естетическият вид на комплекса, който предоставя на собствениците отлични условия на живот.
  Всяка къща разполага със собствен озеленен двор и паркомясто, което осигурява индивидуалност на имота, самостоятелна визия и хармония с природата.
  Къщите във Victoria Hill South са три типа – с 3, 4 и 5 спални в елегантен средиземноморски стил. Комбинацията от естествени фасадни облицовъчни материали и изчистена палитра на фасадите, са в пълен синхрон със заобикалящата зеленина и синева.
  При изграждането на комплекса особено внимание е отделено на енергийната ефективност. Благодарение на гъвкавата термо-помпена система за отопление, вентилация, климатизация и загряване на топла вода, както и на пакета за енергийна ефективност се постига по-малко потребление на енергия. Къщите са подходящи за монтиране и на соларни панели.
  Със системата „Умен дом“ ще можете да управлявате всичко във Вашия дом дистанционно, директно от Вашия смартфон/ таблет или компютър. Представете си, че се връщате от дълго отсъствие у дома и когато се приберете, Вашият дом Ви посреща уютно затоплен през зимата или приятно охладен лятото.
  За да сме в пълен синхрон с иновациите, към всеки дом е предвидено място за инсталиране на зарядна станция за бъдещия Ви електромобил.
  Комплексът предлага професионално управление и постоянна поддръжка на общите пространства, автоматизирано напояване на зелените площи, сигурност посредством контролиран достъп и 24-часова охрана с видеонаблюдение в обекта.
  И за да се потопите изцяло в атмосферата на нашето луксозно вилно селище, да усетите духа и спокойствието на това място, да се докоснете до естетиката и прецизността на всяка точка от комплекса, Ви каним на оглед всeки ден от понеделник до петък 09:00-17:00ч.
С предварително записан час на тел. 0899 19 64 68.