Изживейте мечтата си да прекаратe лятната си почивка в луксозна вила под наем на морето!

Комплекс „Виктория Резиденсис“ е идеалният избор за вълшебна почивка на море в самостоятелна луксозна вила!

Изберете от нашите индивидуално подбрани слънчеви и комфортни вили, които са създадени с мисъл за Вашата пълноценна почивка на морето, след която ще се чувствате заредени и вдъхновени. Вилите ни са съчетание от дизайн и естетика, лукс и комфорт и перфектно подхождат на хора, търсещи уединението в близост до морето.

За всички вас, които не харесват претъпканите шумни курорти и мръсните пешеходни алеи имаме самостоятелни луксозни вили под наем в затворен комплекс. В тях спокойно можете да се насладите на сутрешно спокойствие пиейки кафето си на верандата , пред която се открива необятна гледка към безкрая на морето. Ще усетите морския бриз, галещ кожата ви, а когато ви се прииска да се разхладите, басейнът ще е съвсем близо до вас. Някои от вилите ни разполагат и със собствен басейн в двора, за максимално уединение и удобство.

Всяка от къщите е с два етажа и разполага с функционални и широки стаи –  2,3 или 4 спални, големи трапезарии с кухни, в които има цялостно кухненско оборудване и посуда, веранди и красиво озеленени дворни площи, интернет и телевизия, паркоместа.

Почивката е необходима, за да си позволим да забравим за грижите, да се отпуснем и да се забавляваме. Затова „Виктория Резиденсис“ е мястото, където можете да комбинирате пълноценна почивка с приятни забавления. Това се постига благодарение на развлекателните дейности в региона –  в близост до известния спа- курорт Поморие с уникални терапевтични процедури, известни и признати в целия свят, както и възможността за културен туризъм в древните градове с особен чар – Созопол и Несебър.

“ Виктория Резиденсис“ предлага луксозни вили под наем , характеризиращи се с най-високо качество и отлично състояние и обслужване.

Настаняването е в 14:00ч., а освобождаването в 10:00ч.

Изберете своята вила за лятната си почивка

Изпратете запитване и попитайте за нашите ексклузивни оферти!