Victoria Residences

Victoria Residences обединява няколко превъзходни селища от затворен тип:

Victoria Hill, Victoria Garden, Victoria Royal Garden, Victoria Lakes и най-новият Victoria Lakes North.

Всички имоти с марката Victoria Residences, са изградени в подчертан стилов индивидуализъм и разпознаваемост.

Основната цел в развитието ни е предлагането на висококачествен луксозен продукт за клиента. В тази връзка, всички материали които влагаме в градежа на нашите обекти са сертифицирани и с гарантиран произход. Контролът върху процесите на изграждане се осъществява от професионалисти, доказали опита си в сферата на строителството и архитектурата, това е и причината да предлагаме луксозни вили за продажба от най-добър ранг.

Концепцията която следваме при създаването на комплексите от семеен тип се подчинява на идеята за комфорт, функционалност, стилова хармония и възможност за индивидуални интериорни и екстериорни решения от страна на клиента, в синхрон с общата архитектурна визия.

За нашите клиенти предлагаме целогодишна поддръжка на инфраструктурата и зелените площи, както и препоръки и консултация за интериорните проекти.

ГОРЕЩИ ОФЕРТИ

Вила B6 - 169 000 евро

Victoria Hill

Victoria Hill

ПРОСТОРНА КЪЩА С 3 СПАЛНИ
вижте повече

Вила C1 - 125 000 евро

Victoria Hill South

Victoria Hill South

ПРОСТОРНА И КОМФОРТНА ВИЛА С 3 СПАЛНИ
вижте повече

Вила B6 - 169 900 евро

Victoria Lakes North

Victoria Lakes North

Victoria Lakes North
вижте повече

Вила E4 - 107 900 евро

Victoria Lakes North

Victoria Lakes North

ПРОСТОРНА И КОМФОРТНА ВИЛА С 2 СПАЛНИ
вижте повече
ВИЖТЕ ВСИЧКИ ГОРЕЩИ ОФЕРТИ

ЛУКСОЗНИ ВИЛИ ПОД НАЕМ

КОМПЛЕКСИТЕ „ВИКТОРИЯ РЕЗИДЕНС“ – ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР ЗА НАЕМ НА ЛУКСОЗНА ВИЛА !

„Виктория Резиденс“ предлага луксозни вили за Вашата почивка, изпълнена с комфорт и ексклузивни услуги.Почивката е необходима, за да си позволим да забравим за грижите, да се отпуснем и да се забавляваме. Затова град Поморие и конкретно „Виктория Резиденс“ — е мястото, където можете да комбинирате една пълноценна почивка със забавление , което се постига благодарение на многобройните пясъчни плажове , древни градове с особен чар, близост до известния спа- курорт с уникални терапевтични процедури , много развлекателни дейности в региона .

Този район е известен със своята балнеология, с уникална по своя характер лечебната кал от солените езера, които се намират вблизост, както и уникалната атмосфера на нощния живот. Комплексите от затворен тип предлагат много възможности за различни забавления както за двойки, така и за големи семейства. Дни, прекарани на плажа, нощни разходки,екскурзии по древните градове- Несебър и Созопол, с богатата им история, уникална архитектура и впечатляваща гледка. Всички тези компоненти превръщат „Виктория Резиденс“ в идеално място за наем на вила за отдих!

“ Виктория Резиденс “ предлага богат избор от луксозни вили под наем , характеризиращи се с качество си и превъзходно състояние .

ВИЛА „БЕЛЛА“

ВИЛА „КИАРА“

ВИЛА „РОМАНС“

КАРТА С МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ – ВИКТОРИЯ РЕЗИДЕНС

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ И ПУБЛИКАЦИИ

Вила В8 – VL

януари 14th, 2019|0 Comments

ВИЛА B8 С 3 СПАЛНИ - ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ У ДОМА СИ! Идеалната вила за Вашето семейство! 157.15 кв.м. 464.89 кв.м. 2016 г. Напълно обзаведена [...]

Вила С1 – VRG

януари 7th, 2019|0 Comments

ВИЛА С1 С ДВЕ СПАЛНИ 131.95 кв.м. 257.35 кв.м. 2014 г. Напълно обзаведена Комплексът от затворен тип, в който се намира Вила С1, се [...]

Вила В3

декември 17th, 2018|0 Comments

ВИЛА В3 СЪС САМОСТОЯТЕЛЕН БАСЕЙН Просторна и луксозна вила за цялото семейство! 172 кв.м. 500 кв.м. 2014 г. Напълно обзаведена „Виктория Резиденс“ Ви [...]

Собствен дом на морето!

август 30th, 2018|0 Comments

Вашата мечта да имате собствен дом на морето е по-близо от всякога!   Възползвайте се САМО СЕГА от преференциалните условия за разсрочено плащане и гарантирана възвращаемост на инвестицията Ви! От сега  до 31.10.2018г. купете къща в [...]